Breaking News

VÅRA PASS

[columns width=”1/2″][list type=”bignumlist”]
 1. Boost Your Energy

  En intervallbaserad konditionsklass med enkla steg som ökar din fettförbränning och uthållighet. Klassen är rolig och intensiv och vi garanterar att du lämnar salen med påfylld energi som varar hela dagen. Denna klass passar ALLA, oavsett om du är otränad eller van motionär.

 2. Push It Up

  Ett enkelt och effektivt styrkepass där du med hjälp utav skivstång och viktplattor tränar alla muskelgrupper. Klassen är en genomkörare utav hela kroppen som ALLA kan utföra då du anpassar vikten utifrån övning och egen förmåga. Denna klass passar perfekt för dig som vill bli starkare, få mer ork samt en bättre hållning.

 3. PT-Cirkel

  Personlig träning i grupp när den är som roligast. Här kommer ni att i grupp om 4-6 personer träna tillsammans ute i gymmet.

 4. PT-Cirkel Kondition

  Här ligger fokus på ökad kondition och fettförbränning. Detta pass passar både dig som vill gå ner i vikt och dig som vill toppa formen.

 5. PT-Cirkel styrka

  Här ligger fokus på styrka och explosivitet. Detta pass passar både dig som vill öka i muskelmassa och dig som vill ta din träning till nästa nivå.

 6. ZUMBA

  Zumba är en dansbaserad träningsform som fokuserar på de latinska dansstegen som t.ex: Salsa & Samba. Tillsammans med aerobicssteg bildar de en kombination som blir en dansworkout till latinsk musik. Zumba är ett roligt och effektivt träningspass där du får släppa loss och ha skoj samtidigt som du tonar din kropp. Let´s ZUMBA!

[/list][/columns] [columns width=”1/2″ last=”true”]


[/columns]