Breaking News

PRIVATTRÄNING

Inom många sporter finns det redan en stor mängd forskning, försök och praktisk erfarenhet om vad som fungerar och inte fungerar för att förbättra en idrottares prestation. MMA´n har tyvärr historiskt sett fått stå utanför detta vetenskapliga och metodiska synsett då MMA som idrott i sin nuvarande skepnad är relativt ny. MMA har dom senaste åren mer och mer glidit över till att saluföras som enbart en fräck livsstil istället för en idrott vilket har lett till en mängd mer eller mindre vansinniga träningskoncept, övningar, internet-gurus och metoder har kommit ut på marknaden.

Inte nog med att du som idrottare inte har tid att slösa bort träningstillfällen på träning som inte ger resultat: felaktig träning kan dessutom förkorta din karriär, skada dig eller rent av göra dig sämre på din idrott!
Vilken coach som helst kan göra dig trött, men bara en bra personlig tränare gör dig bättre! Vi arbetar vetenskapligt och utgår ifrån idrottens- och individens krav och problem (kravprofil). Vårat mål är att förbättra din prestation och hur vi gör det beror på en mängd faktorer och är unikt för varje atlet och idrott. Det som skiljer oss från andra PT´s är flera saker. Fler saker än många i branchen vill tala om. Vi använder oss enbart av metoder och övningar som har visat sin effektivitet i verkligheten och inte endast på internetforum. Vi har inga problem att ta till oss nya metoder som fungerar eller att överge metoder som inte visar sig leverera resultat. Alla metoder och tekniker vi använder oss av har en lång meritförteckning bakom sig. När en idrottare kommer till oss vill han/hon ha resultat och det är det vi levererar. Vi bestämde oss redan från början att erbjuda fysträning på världselitnivå med mycket hjärta och passion och det löftet sätter vi en stor stolthet i att kunna infria.