Breaking News

NYHETER OCH UPPDATERINGAR

[bfthumbs category=”6,7″ numposts=”4″ marginright=”1″ width=”200″ numcols=”1″ meta=”true” textwidth=”340″ textposition=”right”]

MMA TRÄNING

På GBGMMA har vi indelat utövarna i 3 grupper. Nybörjare (upp till en termins träning) avancerade (över en termin) Tävlingsgrupp (mer en 2 års träning, samt vill tävla) och Elit (för dom som tävlar som proffs eller vill satsa på att tävla i pro mma). Är du osäker på vilken grupp du bör träna i så prata med en av våra instruktörer, dom kommer hjälpa dig hitta rätt. Gemenskap och klubbkänsla är något som är viktigt för oss. Några gånger varje år anordnar vi gemensamma klubb aktiviteter som grillning, gemensamma UFC kvällar eller diverse prisutdelningar. GBGMMA är för många medlemmar mer än ett gym, det är ett andra hem.

[columns width=”1/2″]

COFFESHOP


Äntligen öppnar Crudo & GBGMMA ”Coffee Shop”. Här kan du dricka riktigt Zapatista Coffee , 35 olika proteindrinkar , sockerfria och LCHF ”fika” samt flera sorter smoothies . Njut av solen ända fram till solnedgången eller varför inte följa den senaste UFC matchen på storbilds Tv. Alla råvaror är ekologiska och noga utvalda av vår egen kostrådgivare och dietist.
[/columns] [columns width=”1/2″ last=”true”]

MMA MINI


GBGMMAs Barnträningar tar influenser av kampsport, gymnastik och funktionell träning. Det ger ditt barn en rolig och allsidig träningsform. All träning sker i form av lekar med fokus på ökad kroppskontroll och koncentration.Vårt mål med barnträningen är att förbättra kvalitéer som motorik, balans, koordination, smidighet och rumsmedvetenhet. Men även en förbättrad inlärningsförmåga.
[/columns]