Breaking News

Meta Four & Chuey presenterar ”Öppna Dina Ögon”

Pressmeddelande:

Meta Four & Chuey är en svensk hiphop-sammanställning av två individuella hiphopartister som består av Zlatko Prangasevic (Meta Four) och Danijel Gubic (Chuey). Samarbetet föddes kort efter årsskiftet 2012 i Göteborgsstadsdelen Bergsjön, där de båda har vuxit upp tillsammans. Redan flera år sedan fanns det planer på att jobba tillsammans, men de planerna rann ut i sanden då Danijel och Zlatko tyvärr förlorade kontakten. Men efter att de båda artisterna nyligen i år börjat träffas igen har man firat det med att investera i en gemensam musikstudio. Idag är deras första gemensamma skiva ”Est Quod Est” äntligen satt under arbete.

”Öppna Dina Ögon” släpps idag 19/8-2012 med en tillhörande officiell musikvideo signerad Patrik Vincent för Puzzle Prod som är en del av foto/video-kollektivet Studio Majorna.

”Singeln är först ut att släppas och vi hoppas på att kunna inspirera människor där ute som fokuserar på de negativa faktorerna i ens egna stressfyllda vardag, vi hoppas på att kunna få öppna dina ögon” – Zlatko Prangasevic och Danijel Gubics egna ord om släppet.

Meta Four Online:

http://soundcloud.com/metafourhiphop

http://facebook.com/metafourhiphop

http://youtube.com/metafourhiphop

http://twitter.com/metafourhiphop

http://meta415.com

Chuey Online:

http://twitter.com/chueylizer

http://facebook.com/chueylizer

 

Check Also

RECEPTIONEN STÄNGD 10:e AUGUSTI!

Receptionen stängd den 10:e Augusti! Onsdagen den 10:e Augusti är receptionen stängd. Anläggningen är däremot …

Lämna ett svar