Breaking News

Jycken vill möta Tom watson!

Magnus ”Jycken” Cedenblad var en av de svenskarna som fick ett kontrakt med UFC när de svängde förbi Sverige med sin oktagon. De var här för att hålla UFC: Sweden, även kallat UFC on Fuel TV 2: Gustafsson vs Silva den 14 april. Jycken fick då möta Francis Carmont i en match på det preliminära kortet. Den första ronden såg extremt bra ut för Jycken som var bara millimeter från att besegra Carmont via en rear naked choke, men tappade den. I den andra ronden var det en avsevärd skillnad på Jyckens prestation, och istället så fastnade han själv i en rear naked choke från Georges St-Pierres träningskamrat Carmont.

 

– Jag känner att jag hör hemma i UFC och att jag kommer kunna vinna över många människor där, säger Jycken. Jag har alltid känt att jag skulle kunna bli topp tio i världen, men efter den här matchen är jag helt övertygad om att jag kan bli topp fem. Jag har en otrolig potential och kommer bara bli mycket bättre

Check Also

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC

GRATTIS SIRWAN!

Vinst för Sirwan Kakai inatt! Inatt gick UFC Fight Night 70 av stapeln på Seminole …

Lämna ett svar