Breaking News

Grundläggande grappling kurs

Nu på lördag kommer första steget av GBGMMAs grappling kurs presenteras. Detta är ett unikt koncept där allt onödigt är bortskalat. Alla tekniker och strategier som inte är tillämpbara i MMA är borttagna.

 

Grundläggande grappling kurs

Ta första steget i GBGMMAs grappling koncept. Detta är mer än en samling tekniker. Vi presenterar ett komplett system som är lätt att ”översätta” till MMA. Kursen riktar sig främst till er som tränat 0-2 år men är öppen för alla som vill ha en stabilare grund att stå på.

 

–       Positions dominans: Vare sig det handlar om Submission Wrestling eller MMA så är det första steget för alla grapplers att kontrollera positions spelet. Här kommer jag lära ut de bästa passeringarna, hur du kontrollerar din motståndare samt escapes från dåliga positioner.

–       Övergångar: Kontrollera övergångarna ses ofta som något som enbart lärs ut på avancerad nivå (många instruktörer lär aldrig ut det här!). Nu kan du lära dig detta viktiga område redan från första början. Fightern som kontrollerar övergångarna kontrollerar matchen!

–       5 vanligaste låsen och dess kontringar: I den här sektionen kommer jag visa de 5 vanligaste och effektivaste avsluten i både MMA och grappling. Korrekt utförande av dessa lås gör att du kan avsluta även en större och starkare motståndare. Som en bonus kommer jag visa försvar mot låsen samt kontringar mot försvaren!

–       Grundläggande färdigheter och solo drillar: Grundläggande färdigheter är något som i princip alla tekniker bygger på. Tanken är att en tränande som bemästrat grundläggande färdigheter kommer ha flera gånger lättare att lära sig teknikerna. Kommer även visa solo övningar som man kan göra på egen hand.

 

Check Also

RECEPTIONEN STÄNGD 10:e AUGUSTI!

Receptionen stängd den 10:e Augusti! Onsdagen den 10:e Augusti är receptionen stängd. Anläggningen är däremot …

Lämna ett svar