Breaking News

Tag Archives: Magnus Strandner

Vilken helg för GBGMMA…

Vilken helg för GBGMMA! I både Göteborg, Borås och Helsingborg visade GBGMMA’s krigare vart skåpet skall stå under helgens tävlingar! Ett STORT grattis till alla helgens tävlande för en grym insats! På Superior Challenge i Göteborg tog både Linn Wennergren och Magnus Strandner hem segern. Linn på KO i första ronden och Magnus på Submission i tredje. Även i Borås …

Read More »

Läs vad KIMURA.se skriver om Linn & Magnus…

Läs vad KIMURA.se skriver om våra fighters inför helgens matcher… Nu på lördag så är det dags för Superior Challenge på Scandinavium där våra krigare Magnus Strandner och Linn Wennergren kommer att delta. Här kan ni läsa vad KIMURA.se skriver om Linn och Magnus.

Read More »

23:e November smäller det i Scandinavium

Strandner till Superior Challenge 9. Lördagen den 23:e November är det dags för Superior Challenge 9 i Scandinavium. Nu står det klart att GBGMMA´s egne Magnus Strandner möter David Glasnovic från Malmö. Läs vad KIMURA skriver om matchningen.

Read More »

Grattis till medaljen Magnus!

VM-Silver på FILA World Championship! Ett stort grattis till GBGMMA´s Magnus Strandner som tog silvermedalj i ”GI Grappling” på VM i Canada. Nu väntar vi spänt på morgondagens ”No GI”… Vi här hemma är oerhört stolta över honom!

Read More »

Grattis!

Magnus Strandner Ett STORT grattis till GBGMMA´s Magnus Strandner som idag tog BRONS i VIC finalen i Bryssel.

Read More »