tisdag , 10 december 2019
Breaking News

ANDERS BJÄRMYR

Våran PT/styrkecoach heter Anders Bjärmyr, bl.a Lic. int. Personlig tränare och Lic int. Sport Specific Coach.

Han har varit yrkesaktiv sedan 2006 och tränar idag framgångsrikt flera kampsportare på internationell och nationell nivå bl.a Assan Njie och Sirwan Kakai.

Anders är något så unikt i Sverige som en idrottsspecifik personlig tränare med inriktningpå kontaktidrotter och kampsport i synnerlighet.

All teoretisk och praktisk erfarenhet om fysisk och mental prestation har tagit honom från löparbanorna och kastgroparna på friidrottens hus till källargym och kampsportslokaler runt om i världen. Från universitetsbibliotek till arenorna och från lyftarflaken till skolbänken.

Anders lägger stor vikt vid att samordna samtliga av idrottarens coacher för att kunna knyta ihop atletens träning till en helhet. Det spelar ingen roll hur duktig coach en idrottare har om dom andra coacherna saboterar för varandra. På GBG MMA jobbar Anders tätt intill Joakim Engberg och om du kommer från en utomstående klubb jobbar Anders gärna ihop med dina nuvarade elelr framtida tränare. Anders är väldigt mån om att låta alla han tränar förstå och känna att dom har att göra med någon som brinner passionerat för det han gör och en person som konstant strävar efter att bemästra sitt yrke totalt. Många coacher föder sina egon genom att bli beundrade av sina klienter, att ha rätt eller bara räknar minuterna tills dom får gå hem.

Anders sätter ett stort värde i att kämpa för att vara den främsta coachen som går att köpa för pengar. Varje pass, varje dag, år in och år ut.