Klubben där allt är möjligt

personlig träning

Utvecklas med GBGMMA

Personlig träning

Natalie

ForcaFitness

Nathalie - ForcaFitness

Med erfarenhet och expertis hjälper vi dig att uppnå dina mål, kortsiktiga som långsiktiga. Vi jobbar mot dina mål med en skräddarsydd träningsplan efter dina behov och förutsättningar.

 

Vi tränar ihop i gymmet och du får med dig en träningsplan som du själv enkelt kan följa.
Nathalie är vår personliga tränare och har arbetat som tränare i olika former i ca 10 år. Hon vet vad som krävs för att få fram det lilla extra hos sina klienter, samtidigt som hon jobbar långsiktigt och utvecklande.


Nathalie har varit aktiv inom fitness och styrkelyft inom hon hittade kampsporten och har nu ett stort intresse för hur fysträning och inslag av lyftningen kan optimera utförandet av kampsporten.


Som medlem i GBG MMA får du 50 % på personlig träning. 

Boka här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/forca-fitness-22448/personlig-träning–200708

Joakim Engberg

Huvudinstruktör MMA

Joakim Engberg

Joakim är GBGMMAs grundare och något av en Legend i Svenskkampsort. Efter en framgångsrik amatör och proffskarriär så satsade han helhjärtat på sin roll som tränare.

 

Han har coachat ett flertal svenska och internationella UFC fighters, Amatör världsmästare, Europa mästare samt svenska mästare i boxning, mma, submission wrestling och BJJ. Även ett antal skådespelare har kommit till Joakim för att komma i bättre form och lära sig fightas. Med Joakim kan du träna fys, boxning, BJJ, självförsvar eller MMA. Han kan skräddarsy träningen helt efter dina behov.

Jimmy Lagerström

Huvudinstruktör BJJ, SW

Jimmy Lagerström

Svartbältet Jimmy Lagerström är huvudinstruktör för GBGMMAs BJJ sektion. Han håller även mycket populära självförsvarskurser för kvinnor och sköter barn klasserna. Jimmy erbjuder privatträning i BJJ, Grappling och Självförsvar.

Utmana dig själv

utvecklas på gbgmma

Website by Tarek Arnaout. @_tarekarnaout_