söndag , 18 augusti 2019
Breaking News

NAPRAPATI

Hos oss får du hjälp med alla typer utav skadeproblem.
Vi arbetar även med förebyggande behandlingar och träningsprogram.

Martin Almqvist, Dr of Naprapathy, har själv varit yrkesverksam i mer än 15 år och har även själv en gedigen idrottskarriär bakom sig med bl.a VM-guld i styrkelyft, flerfaldig mästare i Judo samt en rad internationella meriter på landslagsnivå.

En unik kunskap och förståelse gör att Martin ofta anlitas av idrottsmän från den absoluta toppeliten.

Martin har hjälpt mig många gånger under min karriär då jag har varit sliten eller skadad. Han vill verkligen se en att bli bättre och han lägger både tid och själ i det han gör.//Sirwan Kakai

Manipulation, akupressur, scanlab och elbehandlingar är några utav arbetsmetoderna.

En naprapat kan göra skillnad.

Martin behandlade mig för mina bicepsfästen som varit ett problem för mig under många år.
Martin visade på imponerade kunskaper och teknik då han efter att ha lyssnat på mina problem började massera på punkter som hade en direkt koppling till mina bicepsfästen.
Behandlingen var en unik kombination av ”punktmassage” i följd av elektrisk behandling. Behandlingen kombinerades med ett rehabliteringsschema för att optimera min återhämtning. Idag har jag mycket mindre besvär med mina biceps och kan därför rekommendera Martin varmt.// Matias Isik

Naprapati kommer från:napravit (tjeckiska som betyder korrigera orsaken till) pathos (grekiska som betyder sjukdom). Naprapati betyder alltså korrigera orsaken till sjukdomen.